duminică, 17 ianuarie 2010

Maya e indragostita de viata

I.Dimineata

La tine in camera si-au facut cuib cativa ingeri.Dimineata, se tot urca pe o raza de soare ce isi face loc prin jaluzea si se rostocolesc tura dura, chicotind atent sa nu te trezeasca.Sunt atat de mici incat nu vad cum topoganul de lumina se misca cu timpul, ajungand ca intr-o clipa sa fie la capat ochii tai.Si ingerii se joaca..aluneca spre tine.De aceea te trezesti cu zambetul pe buze, cu lumina in ochi si ganduri de copil.
Cafeaua e ca si primul sarut, te cutremura pana in suflet si te face sa te gandesti la ce vei face azi, la faptul ca viata e o frumoasa.
Dansezi dansezi dansezi.Tu simti prezentul, il modelezi cum vrei tu..ii faci maini ce te imbratiseaza, picioare care nu stiu pasii de dans prea bine..(asta te face sa razi), pasiune in ochi..si o inima rosie modelata pe piept astfel incat sa-ti mai sprijini tu tigara.
Asta-i prezentul tau si esti indragostita.Filele de carte aluneca de pe birou, din pat spre centrul camerei, se fac singure origami montand imagini dintr-un film vechi ce va rula in cinematografe peste cativa ani.

Niciun comentariu: